Zangles

Welkom op mijn pagina rondom zangles! 

Vanaf het begin van mijn conservatorium studie, nu ruim 10 jaar terug, ben ik gestart met het geven van zangles, zowel privé als bij verschillende muziekscholen. Inmiddels heb ik een fijne muziekruimte aan huis in Tilburg Reeshof, waar ik mijn leerlingen mag ontvangen voor zangles. 

 

Heb jij nou de behoefte om in alle vrijheid te (leren) zingen, dan ben je meer dan welkom. Ik heb leerlingen in elke leeftijdscategorie tussen de 7 en de 75 jaar. Je bent dus nooit te jong of te oud om nog te starten, wat je doel ook mag zijn. Of het nu is om beter te leren zingen, ter ondersteuning van het koor waar je zingt, om even je ei helemaal kwijt te kunnen na een drukke week of omdat je toelating wilt doen voor een groep of opleiding. 

Samen met jou kijk ik naar jouw wensen, maar nog belangrijker, naar jouw stem. Iedere stem is uniek, en daarom passen wij de techniek aan op jouw stem. Je bent welkom voor pop-, musical- en klassieke zangles. Of misschien wil je wel aan alle drie proeven, dat mag natuurlijk ook! 

Praktische informatie

Stuur een mail naar: zanglesariana@gmail.com

© 2023 by Classical Musician. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • White Instagram Icon
  • Twitter Clean
  • White YouTube Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now